Bloomingville

Lækkert design, bredt sortiment og god kvalitet

Bloomingville er absolut et af de brands vi er mest stolte over at huse her hos Bekko. 

De laver virkelig lækre og unikke lamper, møbler og boligtilbehør, som vi sælger rigtig godt af. 

Deres sortiment spænder fra lamper, stole, sofaer, puder, daybed, borde til et råkkefår og en legetipi – deres soritment er bredt, og det er designet super lækkert. 

Hvis du gerne vil bo smukt er Bloomingville virksomheden der kan levere det helt rigtige interiør til dit hjem. 

Du kan slænge dig i en behagelig og smuk sofa, og du kan smække benene op på et flot sofabord, eller en puf, som de også har lavet flere af

Viser 1–48 af 314 resultater

Deres sivkurve tog Danmark med storm, og gjorde sivkurve til et af de mest populære tilbehør til boligen i 2016. De bliver brugt til opbevaring af legetøj, sko og som urtepotte skjuler. Den fungere så flot med en stor grøn plante i, både i stuen, soveværelset eller gangen. Generelt er Bloomingville gode til opbevaring, de laver mange flotte kurve og opbevaringsposer. De kan også bruges til at rydde legetøjet af vejen, og samtidigt er de flotte at se på. 

“Kreativ Direktør Betina Stampe har altid været drevet af fascinationen for den nordiske stil. Det var denne passion, der i 2000 fik Betina til at grundlægge Bloomingville, og firmaet har lige siden delt visionen for kreative måder at holde hjemmet i konstant forandring. Hen ad vejen er Betinas mand Simon Stampe blevet Direktør, og Bloomingville er på lidt mere end 15 år vokset til at være en af de primære globale brands inden for boliginteriør. Den røde tråd hos Bloomingville findes i produkternes vigtige evne til at skabe en varm, uformel atmosfære i ethvert hjem. Bloomingville er dybt forankret i den berømte nordiske æstetiske tradition, og har altid arbejdet mod at bringe nyt liv og små overraskelser ind i det moderne hjem.” 

Bloomingville har også lavet et helt børneunivers, hvor du kan købe legetipier, børnetaburetter, lamper, råkkefår og kurve – alle sammen i fine farver, som børnene vil elske at have stående på deres værelse. Deres priser er rimelige og fornuftige, og de passer til enhver pengepung. Du vil hurtigt kunne ændre og optimere indretningen i dit hjem, uden at skulle tømme dine lommer for alle dine penge.

Bloomingville laver deres produkter i mange forskellige farver, og har flere rosa møbler, hvilket giver en god alsidighed. Bloomingvilles univers er varmt og stemingsfyldt, det er nordisk stil og updated vintage. De har fokus på høj kvalitet og gode priser, og du kan opnå et moderne og unikt look i din bolig. Siden da er Bloomingville udvidet til 40 ansatte og har 40 agenter i Europa. Bloomingville har deres domicil i Ikast. I Bloomingville's begyndelse bestod kollektionen hovedsagligt af importerede produkter fra Europa og en lille kollektion af egne designs.

Hos Bloomingville får du et stort udvalgt af både gulvlamper, loftlamper og bordlamper som passe perfekt ind i det nordiske hjem.