House Doctor

House Doctor er et af de meste kendte brands i Danmark, når det drejer sig om boligindretning. Hos House Doctor finder du alt fra små lysestager og helt op til borde, stole og kommoder.

Vi har samlet det komplette udvalg af produkter fra House Doctor, så du slipper for at søge internettet tynd efter de bedste priser og og bedste butikker

Viser 1–48 af 300 resultater

Om House Doctor

Firmaet House Doctor er en familiedrevet virksomhed med hovedkontor og showlab i Ikast. Tre søskende grundlagde Housedoctor tilbage i 2001 og de har sammen ført interiørvirksomheden til en af de store indenfor møbler og boligtilbehør. Stilen er provokerende, personlig og ikke alt for formel. Der bliver produceret alt fra lamper og lyskæder til sofaer, daybeds, notesbøger og andet nips. Kvaliteten og designet har medvirket til, at der nu sælges produkter til det meste af verden.

House Doctor i andre lande

Blandt andet New Zealand og Japan har været ekstremt positive over de moderne og luksuriøse produkter som House Doctor producerer. Leverandørene til produktionen af interiøret bliver nøje udvalgt, og det er blandt andet medvirkende til at skabe en unik og personlig stil til indretningen. Brandet beskæftiger 50 medarbejdere og de er alle af den tro, at smukt interiør og boligtilbehør fremmer livsglæden. Flere gange om året produceres der nyt, luksuriøst design til moderne boliger, og alle produkterne designes desuden in-house.

Showroom hos House Doctor

House Doctor har deres eget lækre showlab i Ikast lidt uden for Herning, hvor det er muligt at blive fyldt til randen med inspiration. Som forhandler af møbler, lamper og boligtilbehør går vi her hos Bekko, på messer og finder inspiration, men House Doctor har valgt at vise deres nyeste produkter frem hele året, i deres eget showlab. På den måde kan de i stedet for en mindre messestand, bryste sig af flere rum fyldt med møbler, lamper, køkkenting og en masse andet lækkert interiør. Det er her muligt for os som forhandler at se alt det nyeste fra House Doctors kollektioner, se eksempler på sammensætningen af forskellige elementer samt at håndplukke de lækreste produkter til Bekko.dk