Juletræ med batteri LED lys

Når julen står for døren og sneen drysser langsomt ned uden for vinduet, er der ikke noget mere hyggeligt, at at kunne tænde for et lille juletræ med lys i vinduet. Og hvis man ønsker lys i et juletræ på en forsvarlig måde, er den mest sikre et juletræ med LED lys.

I dag kan man også få så mange forskellige typer juletræer med LED lys, at der er nogen for enhver smag. Der findes alt fra helt hvidt lys, over i det gyle lys der står og skifter i lysstyrke, så det ligner rigtig lys.

Derfor kan et Juletræ med LED lys nemt give samme hyggelige stemning, som et traditionelt juletræ med stearinlys. Og skulle du glemme at slukke for LED lyset, sker der ikke spor. Det kan man desværre ikke sige, hvis man glemmer at puste stearinlyset på et juletræ ud.

Vælg det rigtige træ

Når du skal ud og vælge et nyt juletræ med lys, er der nogle ting du skal gøre dig tanker om.

Hvor stor skal træet være?
Der findes helt små træer, der kan stå i en vindueskarm, men du kan også få kunstige juletræer i fuld størrelse som du kan danse rundt omkring juleaften.

Skal det være batteri eller ej?
Et juletræ med LED lys, findes både med batteri og til at tilslutte din stikkontakt. Alt efter dit behov, og hvor meget du ønsker at have lys i dit træ, kan der være fordele og ulemper ved begge valg.
Batteri kan være en fordel, hvis det er et lille træ til vinduet, som der kun skal være lys i om aftenen, hvorimod et træ hvor lyset kan tilsluttes en stikkontakt, vil være at foretrække, hvis det er et stort træ med mange lys som skal være tændt i længere tid hver dag.

 

Johanne

Next Post

Hvad koster udskiftning af termoruder?

tors okt 7 , 2021
Når huset kræver en udskiftning af ruder, kan det faktisk godt betale sig at se på at skifte ud til termoruder i stedet for noget andet, selvom det i første omgang kan virke som et alternativ med højere omkostninger. Få mulighed for at spare med en professionel så du finder […]
Hvad koster udskiftning af termoruder?