Sådan undgår du at rode

Er du træt af rodet der hærger i dit hjem eller i din garage, så er der heldigvis gode råd at hente når det handler om at undgå at rode. Det behøver nemlig ikke at være besværligt at undgå at rode, men med ganske få tips og tricks kan du let få styr på hjemmet igen.

For at komme rodet til livs skal der organiseres

De fleste mennesker har en tendens til at have et værelse, et skab eller en skuffe hvor alt det man ikke lige ved hvor man skal placere bliver pakket hen. Det er f.eks. helt normalt at der bliver advaret mod at åbne en skuffe hos vennen, fordi det er som om der er smidt en bombe deri.

Hvis man ser på årsagen til at man smider ting det bestemte sted og at det derefter hober sig op til en bunke af rod, så er det lige præcis fordi man ikke ved hvor tingene ellers skal hen. Det handler altså om at se på hvordan man kan organisere sit hjem bedre med f.eks. plastkasser eller andet der kan opdele tingene for dig.

Lav rodet om til ting der opbevares

Hvis du har et skab der allerede er væltet med rod indvendig, så ved du at dette skab kan rumme alle disse ting og det kan derfor være det helt perfekte sted at starte med at få styr på rodet. Start derfor med at tage alle tingene der er i skabet ud.

Når du har alle tingene fra skabet ude så opdel dit rod i forskellige bunker på gulvet. Del bunkerne op i kategorier. Er der f.eks. en del værktøj, så saml alt værktøjet og skruer mv. i den samme bunke. Er der en del sko, så saml alle sko i en anden bunke. Når du har delt det hele op, så brug f.eks. en kasse pr. bunke. Placer kasserne i skabet til sidst og pludselig er det ikke længere rod men bare opbevaring.

Mark Thorsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Next Post

Hvad skal du have på til juleaften? En juletrøje naturligvis

fre sep 23 , 2022
Det er snart jul, og det betyder, at det er tid til at finde den perfekte juletrøje. Men hvordan vælger man den perfekte juletrøje? Det er ikke altid nemt, men her er nogle ting, du skal overveje, når du kigger efter din næste juletrøje. Det første du skal overveje er, […]
Hvad skal du have på til juleaften En juletrøje naturligvis