SpikeBall havespil til 4 personer

Nu hvor vi går den varme tid i møde, er der mange der flytter legen inde fra og ud i haven. Og hvert år når solen begynder at kigge frem, så ser vi også et hav af nye spil og andet underholdning der kan bruges i haven.

 

Køb til DKK 299,-

Smash Ball (Spikeball) kan bestilles til kun 299,- Der er dag til dag levering på spillet og normalpris er Kr. 349,- Du spare altså Kr. 50,- på at bestille i dag.

Køb til DKK 549,-

Bestil det ORIGINALE Spikeball spil her. Kvalitet og holdbarhed er helt i top, når du bestiller det orignale Spikeball. Dag til dag levering!

En af de helt store nye diller er spillet SpikeBall som kan spilles af 4 personer. Spillet kan nok bedst beskrives som en omvendt form for strandtennis, hvor det gælder om at slå en bold ned i et net, og sørge for at modstander holdet ikke kan spille bolden videre. Spillet er et såkaldt 360 graders spil, hvilket vil sige at der ikke er en fast banehalvdel til hvert enkelt hold, men mulighed for at løbe hele vejen rundt om nettet, når man spiller.

SpikeBall er en utrolig sjov måde at kombinerer spil med bold og net, og 360 graders spillet ligger virkelig op til mange timers sjov i haven.

Det kræver 4 mand at spille SpikeBall (2 på hver hold) ellers følger både bolde, net og stativ med i selve spillet.

SpikeBall kommer oprindeligt fra USA, og du kan læse meget mere omkring spillet og se videoer af hvordan man spiller på deres hjemmeside: SpikeBall USA

Allan - Bekko

Next Post

Stigegolf

tors apr 23 , 2020
Stigegolf er et af de nye sjove spil der har ramt de danske haver. Havespillet er både sjovt og udfordrende, og så kan det spilles af børn og barnlige sjæle i alle aldre. Spillet kræver heller ikke mere plads, end at det kan spilles i haver af alle størrelser. Selv […]
Stigegolf havespil

You May Like