SpikeBall havespil til 4 personer

SpikeBall er kommet til Danmark fra USA! Nu hvor vi går den varme tid i møde, er der mange der flytter legen inde fra og ud i haven. Og hvert år når solen begynder at kigge frem, så ser vi også et hav af nye spil og andet underholdning der kan bruges i haven.

 

Køb til DKK 299,-

Smash Ball (Spikeball) kan bestilles til kun 299,- Der er dag til dag levering på spillet og normalpris er Kr. 349,- Du spare altså Kr. 50,- på at bestille i dag.

Køb til DKK 549,-

Bestil det ORIGINALE Spikeball spil her. Kvalitet og holdbarhed er helt i top, når du bestiller det orignale Spikeball. Dag til dag levering!

Køb SpikeBall - Perfekt til haven

Så er SpikeBall landet i Danmark. Spike Ball har været i USA i noget tid, og er nu også kommet til Danmark. Der er ingen tvivl om at SpikeBall er utrolig populært verden over, og i Danmark er det blevet en besteseller på ingen tid. Køb Spikeball og prøv den nyeste trend.

En af de helt store nye diller er spillet SpikeBall som kan spilles af 4 personer. Spillet kan nok bedst beskrives som en omvendt form for strandtennis, hvor det gælder om at slå en bold ned i et net, og sørge for at modstander holdet ikke kan spille bolden videre. Spillet er et såkaldt 360 graders spil, hvilket vil sige at der ikke er en fast banehalvdel til hvert enkelt hold, men mulighed for at løbe hele vejen rundt om nettet, når man spiller.

SpikeBall er en utrolig sjov måde at kombinerer spil med bold og net, og 360 graders spillet ligger virkelig op til mange timers sjov i haven.

Det kræver 4 mand at spille SpikeBall (2 på hver hold) ellers følger både bolde, net og stativ med i selve spillet.

SpikeBall kommer oprindeligt fra USA, og du kan læse meget mere omkring spillet og se videoer af hvordan man spiller på deres hjemmeside: SpikeBall USA

Spike Ball - 2 til 4 personer

Der findes flere forskellige udgaver af Spikeball og der er ingen tvivl om at det er lidt forskellige hvilken udgave man skal vælge. Hvis man er et par som blot vil spille sammen med sig selv, så er det jo oplagt at købe spikeball til 2 personer, mens du med fordel kan købe spikeball til 4 personer hvis du ønsker at spille det med flere personer. Det er oplagt som et familiespil og er derfor perfekt at du kan købe det i flere forskellige udgaver. 

Johanne

Next Post

Køb aktier - 3 tips til at købe aktier

tirs maj 11 , 2021
Flere og flere begynder at købe aktier idag og det er også blevet en af de mere kendte måder at forøge sin formue på. Køb aktier hvis du har lyst til at forøge din personlige formue og ikke ønsker at lade dine penge stå i banken. Køb aktier hvis du […]
Køb aktier - 3 tips til at købe aktier