Senge og madrasser

Hvis du har shoppet efter ny seng eller en ny madras før, ved du sikkert hvor svært det kan være at finde den helt rigtige seng til den helt rigtige pris. Der findes et hav af senge og madrasser lige fra 1000 kroner til flere 100.000 kroner (nej der er ikke et 0 for meget 😉 )

For det første findes der et utal af forskellige mærker af senge. Hvis man så endelig får lagt sig fast på et mærke, findes der forskellige hårdheder af madressen, forskellige typer topmadresser, forskellige typer af senge inden for samme brand, og skal det være en almindelig boxmadras eller skal det være en elevationsseng?

Så hvis man ikke havde brug for en ny seng da man gik i gang med at undersøge markedet, så ender man med at blive så rundtosset når man går i gang, at men helt sikkert har brug for en seng at ligge sig i, når man er færdig.

Allan - Bekko

Next Post

Boldbassing til børn

ons mar 4 , 2020
Sund og dekorativ leg med det populære boldbassin De voldsomt populære boldbassiner har taget Danmark med storm. Boldbassinet er blevet vores absolutte bestseller i alle størrelser og farver. Boldbassinet har mange navne, og kaldes også boldpool, kuglebad og boldbad. Det vil glæde enhver med interesse for indretning, da boldbassinet har et tidsløst design […]

You May Like