Giv hjemmet et råt og moderne udtryk med New Yorker gulve

Går du og drømmer om en lejlighed i New York? Eller i hvert fald bare, at få New Yorker-stilen i dit eget hjem, så læs med her og få gode tips til, hvordan du får indrettet dit hjem, så det ligner en rigtig New Yorker-lejlighed. Det er nemlig slet ikke så svært, som du måske tror.

New York inspirerer og drager rigtig mange. Byen der pulserer af liv både dag og nat – og som er fyldt med kreativitet og inspiration. Her finder du rigtig mange fine og lækre lejligheder med en stil, som mange misunder, men det behøver du ikke længere, for nu kan du selv få stilen derhjemme med råd og flotte new yorker gulve. Hos Tyrsted Epoxy Gulve finder du nemlig den helt rigtige specialbelægning til dine gulve i utallige farver og mønstre.

Få det rå og rustikke look

Hvis du går efter det rå look, så er det rustikke og betongrå New Yorker gulv lige noget for dig. Det er også ekstremt holdbart og nemt at gøre rent. Og så giver det også dit hus eller din lejlighed lige præcis det eftertragtede rå New Yorker look, som du så kan mikse med alverdens lækre træmaterialer, uld og grønne planter og som kontrast pynte dine vægge med store vægmalerier eller kunst.

Når du vælger et råt New Yorker gulv, så får det helt sikkert et andet og mere rustikt udtryk i dit hjem end det traditionelle look med plankegulve, hvilket kan være en flot kontrast til de mange nordiske designmøbler. Sørg for at få en specialist som f.eks. Tyrsted Epoxy Gulve til at hjælpe dig, så du er sikker på at få det perfekte og mest fuldendte look i dit hjem. Så får du også det bedste resultat.

Mark Thorsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Next Post

Hvad skal du have på til juleaften? En juletrøje naturligvis

fre sep 23 , 2022
Det er snart jul, og det betyder, at det er tid til at finde den perfekte juletrøje. Men hvordan vælger man den perfekte juletrøje? Det er ikke altid nemt, men her er nogle ting, du skal overveje, når du kigger efter din næste juletrøje. Det første du skal overveje er, […]
Hvad skal du have på til juleaften En juletrøje naturligvis