Stigegolf

Stigegolf er et af de nye sjove spil der har ramt de danske haver. Havespillet er både sjovt og udfordrende, og så kan det spilles af børn og barnlige sjæle i alle aldre.

Spillet kræver heller ikke mere plads, end at det kan spilles i haver af alle størrelser. Selv på den mindste frimærkegrund i villakvarteret, vil der være mulighed for at spille Stigegolf.

Spilleregler til Stigegolf

Spillets regler er faktisk meget simple.
Man skal kaste med et reb, med en kugle i hver ende, og forsøge at få den til at sno sig omkrig et af trinende på stigen. Deraf navnet Stigegolf.

Man får point ud fra hvilket trin man rammer på stigen. Man spiller så 3 omgange hver, og vinderen er den der får skrabet flest point sammen.

Når du bliver rigtig dygtig til spillet, kan du også gå efter at slå din modstanders reb ned af stigen. På den måde mister din modstander point.

Hvor køber man stigegolf

Du kan finde Stigegolf på rigtig mange hjemmesider og fysiske butikker i Danmark. Når du bestiller online, skal du huske at tjekke hvor lang leveringstid der er på havespillet. Vi ser desværre rigtig mange online forhandlere, der reklamerer med stigegolf, men så har 3-4 ugers leveringstid. Vi anbefaler at du køber dit Stigegolf hos en dansk forhandler, der kan tilbyde dag til dag levering. Ellers ender det med at du får leveret dit spil når sommeren er ovre. Det er der ikke meget sjov i!

No posts found!

Johanne

Next Post

Køb aktier - 3 tips til at købe aktier

tirs maj 11 , 2021
Flere og flere begynder at købe aktier idag og det er også blevet en af de mere kendte måder at forøge sin formue på. Køb aktier hvis du har lyst til at forøge din personlige formue og ikke ønsker at lade dine penge stå i banken. Køb aktier hvis du […]
Køb aktier - 3 tips til at købe aktier